Over ons

Zes brouw en bier vrienden vormen samen de “harde” kern van het Pax collectief. Onze namen: Stefan, Olaf, Chris, Niels, Robin en Michael. Allemaal al jaren amateur brouwer en kenners van het betere bier.
2018 is het jaar waarin wij hebben besloten dat een breder publiek mag beoordelen of zij onze bieren net zo lekker vinden als wij zelf.
Onze brouwerij is vernoemd naar de wijk waar het allemaal begonnen is. De wijk Pax in Hoofddorp. Dat Pax meteen verwijst naar de Romeinse godin van de vrede is natuurlijk mooi meegenomen. Want ons devies is en blijft drink in vrede, het liefste een lekker biertje.

Momenteel wordt het meeste bier gebrouwen in Haarlem. Al wijken we voor sommige grotere hoeveelheden wel eens uit naar bevriende collega brouwerijen uit de omgeving. 


Ons Doel

We proberen zoveel mogelijk en met veel plezier lekkere doordrinkbare bieren te brouwen. Altijd wel met onze eigen draai zodat het nooit standaard bieren zijn.
Af en toe glipt er ook wel eens een extremere van smaak dan wel van alcohol percentage doorheen maar zelfs die zijn altijd goed voor nog een glas.